|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8356
|
| Название: | Використання борошна зернових культур у технології біскотті |
| Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Ключевые слова: | біскотті кантуччі |
| Дата публикации: | 21-Янв-2019 |
| Издатель: | Полтава |
| Библиографическое описание: | Шелудько В.М. Використання борошна зернових культур в технології біскотті. В.М. Шелудько // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». – 2019. – С. 15-20. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8356 |
| ISSN: | 2518-7171 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|