Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7594

Название: ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Пасічний, Василь Миколайович
Шведюк, Дмитро Анатолійович
Ключевые слова: консистенція м'яса
ферментація
автоліз
Aspergillus
Дата публикации: 7-Ноя-2018
Издатель: НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Библиографическое описание: Шведюк Д. А., Пасічний В. М., Мороз О. О., Гередчук А. М. Вплив протеази мікробіологічного походження на процеси автолізу в м’ясі курчат-бройлерів. Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції: програмв та тези матеріалів VII Міжнарод. наук.-техн. конф., 6-7 листоп. 2018 р. Київ : НУХТ, 2018. С. 212.
Серия/номер: ;УДК 637.5
Описание: Використання екзогенних протеаз для поліпшення консистенції м'яса останнім часом викликає великий інтерес. Дані ферменти можуть бути використані для виробництва ніжного м'яса та поліпшення органолептичних характеристик низькосортної сировини [1]. Успішне використання цих ферментів в свіжому м'ясі вимагає визначення їх ферментативної кінетики і характеристик, а також розуміння впливу умов навколишнього середовища на м'ясну сировину (рН, температура) та ферментативну активність, зміну розчинності фракцій білків, які впливають на функціонально-технологічні показники м'ясної сировини [2]. Це дозволяє створювати оптимальні умови для виробництва свіжого м'яса і усувати або зменшувати будь-які негативні впливи на інші якісні характеристики [3].
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7594
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2018 - НУХТ - тези- 154-155.pdf2,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь