|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4814
|
| Название: | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин |
| Другие названия: | SECONDARY PROCESSING PRODUCTS OFCHAENOMELES AS A SOURCE OF BIOLOGICALLYACTIVE SUBSTANCES |
| Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна Левченко, Юлія Вікторівна |
| Ключевые слова: | хеномелес вичавки пюре екстракт порошок органічні кислоти цукри фенольні речовини соуси борошняні вироби |
| Дата публикации: | Авг-2016 |
| Библиографическое описание: | Наукові праці Національного університету харчових технологій |
| Аннотация: | У статті запропоновано шляхи переробки відходів хеномелесу. Проведено
порівняльну характеристику фізико-хімічних показників і вмісту біологічно
активних речовин відходів та плодів з хеномелесу. Визначено фракційний
склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться у
вичавках хеномелесу. Досліджено використання напівфабрикатів з вичавок
хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращення їх біоло-
гічної цінності, органолептичних і структурно-механічних властивостей. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4814 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|