|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864
|
| Название: | Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів |
| Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Будник, Ніна Василівна |
| Ключевые слова: | казеїн знежирене молоко білки сої напівфабрикат |
| Дата публикации: | 2010 |
| Библиографическое описание: | Ежемесячный научно-практический журнал «Мясной бизнес» №7 (91). – Київ, 2010. – С. 69-71 |
| Аннотация: | Метою статті є підвищення харчової і біологічної цінності продукції за рахунок білкових компонентів тваринного і рослинного походження |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|