|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3846
|
| Название: | Зернобобові культури в технології борошняних кондитерських виробів |
| Другие названия: | The legumes in the pastry technology |
| Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
| Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби зернобобові культури |
| Дата публикации: | 2012 |
| Издатель: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка |
| Библиографическое описание: | ВІСНИК ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ІМЕНІ ПЕТРА ВАСИЛЕНКА “Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв” |
| Серия/номер: | Технічні науки;131 |
| Аннотация: | У статті обґрунтовується доцільність використання зернобобових культур у харчуванні. Показано можливість використання гороху для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3846 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|