|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/199
|
| Название: | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів |
| Авторы: | Ястреба, Юлія Анатоліївна Пасічний, Василь Миколайович Васюта, Василь Миколайович |
| Ключевые слова: | грибний напівфабрикат ковбасні вироби |
| Дата публикации: | 2010 |
| Издатель: | Харк. держ. ун-т. харчування та торгівлі Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі |
| Серия/номер: | Вип. № 2 (12). – С. 294-298 |
| Аннотация: | Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product |
| URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/199 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|