Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/191

Название: Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини.
Другие названия: Research of structurally mechanical properties of gaels of alginate of calcium is at production of the structured products on basis of mushroom raw material.
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: напівфабрикат, структурно-механічні властивості, альгінат натрію, альгінат кальцію, грибний порошок
intermediate product, structurally mechanical properties, alginate of sodium, alginate of calcium, mushroom powder
Дата публикации: 2010
Издатель: ДонНУЕТ Обладнання та технології харчових виробництв
Серия/номер: Вип. № 25. – С. 274-280;
Аннотация: У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінату кальцію та структурованих напівфабрикатів на основі грибного порошку з додаванням альгінату кальцію. In the articles resulted results of researches of structurally mechanical indexes of gels of alginate of calcium and structured ready-to-cook foods are on the basis of mushroom powder with addition the alginate of calcium.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/191
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Пас_чний В.М. Ястреба Ю.А..pdf328,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь