Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15345

Название: Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів на території Лубенської територіальної громади Полтавської області
Авторы: Кіндратенко, Юлія Іванівна
Ключевые слова: фруктові консерви
проект
повидло грушеве
фруктовий соус з кісточкових
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Кіндратенко, Ю. І. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів на території Лубенської територіальної громади Полтавської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Іванівна Кіндратенко. - Полтава, 2025. - 68 с.
Аннотация: Фруктові консерви традиційно займають провідне місце у виробничій структурі консервної промисловості України. У рамках даної кваліфікаційної роботи розроблено проєкт цеху з виробництва консервів, оснащеного двома сучасними технологічними лініями: • Лінія з виробництва консервів «Повидло грушеве» потужністю 18 тонн на зміну, з фасуванням продукції у склобанки типу ІІІ-82-650. • Лінія з виробництва консервів «Фруктовий соус з кісточкових» такої ж потужності — 18 тонн на зміну. Фасування передбачається у склобанки типів ІІІ-82-650 та ІІІ-82-500. Проєктування виробничого цеху виконано з урахуванням чинної нормативно-технічної документації, вимог до будівництва, технологічних норм проектування, об’ємно-планувальних стандартів та санітарно-гігієнічних норм. Для підвищення продуктивності і якості виробництва передбачено застосування прогресивного обладнання, а також максимальну автоматизацію і механізацію технологічних процесів, що забезпечують безперервність і потоковість виробництва. Таким чином, проєктоване виробництво відповідає сучасним вимогам галузі і спрямоване на задоволення зростаючих потреб ринку у високоякісній плодоовочевій продукції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15345
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kindratenko_Yuliia_Ivanivna_KhTI b-41.docx187,73 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь