Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14912

Название: Вплив рослинних добавок на технологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів
Авторы: Олійник, Л.Б.
Вишневський, Д.Г.
Ключевые слова: мясні напівфабрикати
технологічні властивості, м'ясні напівфабрикати, рослинна паста, броколі, борошно з нешліфованого рису, імбир, паприка
Дата публикации: 2018
Аннотация: У роботі досліджено технологічні, фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса птиці з рослинними пастами на основі броколі; проаналізовано вплив добавок на формування технологічних характеристик напівфабрикатів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14912
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття ВИШНЕВСЬКИЙ.doc655,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь