Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14912
|
Название: | Вплив рослинних добавок на технологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів |
Авторы: | Олійник, Л.Б. Вишневський, Д.Г. |
Ключевые слова: | мясні напівфабрикати технологічні властивості, м'ясні напівфабрикати, рослинна паста, броколі, борошно з нешліфованого рису, імбир, паприка |
Дата публикации: | 2018 |
Аннотация: | У роботі досліджено технологічні, фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса птиці з рослинними пастами на основі броколі; проаналізовано вплив добавок на формування технологічних характеристик напівфабрикатів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14912 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|