Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12551

Название: Розроблення композиції овочевих інгредієнтів для приготування десерту
Авторы: Воробей, Олена Миколаївна
Тюрікова, Інна Станіславівна
Дата публикации: 26-Дек-2022
Аннотация: Досліджено хімічний склад та технологічні особливості білих коренів у сортовому розрізі. Доведено, що найкращі показники якості та технологічні властивості має сорт селери Діамант, який рекомендовано для виробництва десертів. Встановлено, що раціональним способом попередження інактивації ферментів є оброблення струмом НВЧ (потужністю 650 Вт, тривалістю 1 хв). Проведено оптимізацію рецептурних складових десертів із селери як основи для приготування желе з покращеними органолептичними властивостями і підвищеною харчовою цінністю, обґрунтовано їх рецептурний склад і технологічні режими обробляння сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12551
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь