Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 12229 до 12248 из 12621
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
6-Дек-2022Формування системи управління маркетинговими бізнес-процесами на підприємстві в умовах діджиталізаціїБезрук, Денис Ігорович
26-Июн-2017Формування системи управління прибутком торговельного підприємства й організація її обліково-аналітичного забезпеченняВороніна, Вікторія Леонідівна
Апр-2022Формування системи управління ризикозахищеністю підприємства: сучасні викликиЯрмак, Катерина Іванівна; Віннікова, Каріна Павлівна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна
2008Формування системи управління якістю споживчої кооперації УкраїниРибалко, Леся Андріївна
2011Формування складових управлінського потенціалуКузьменко, Олександра Костянтинівна
2012ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ЧИННИКИ ВПЛИВУКарпенко, Юрій Вікторович
3-Июн-2020ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ УМОВ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІЮрко, Ігор Вікторович
14-Ноя-2013Формування споживних властивостей нітроцелюлозного покриття натуральної шкіри з використанням алкілкарбоксиетаноламінівОмельченко, Н. В.; Браїлко, Анна Сергіївна; Данилкович, А. Г.
2010Формування споживних властивостей нітроцелюлозного покриття натуральної шкіри з викоритсанням алкілкарбоксиетаноламінівОмельченко, Наталія Володимирівна; Данилкович, Анатолій Григорович; Браїлко, Анна Сергіївна
6-Фев-2020Формування споживних властивостей, асортимент та якість булочних виробівКалініченко, Катерина Алікперівна
31-Янв-2020Формування споживних властивостей, асортимент та якість цукрової кукурудзи консервованоїБугай, Денис Володимирович
4-Фев-2020Формування споживних властивостей, асортименту та якість ковбасних виробівДокашенко, Альона Володимирівна
6-Фев-2020Формування споживних властивостей, асортименту та якість м'ясних копченостейГаєвська, Валентина Святославівна
3-Фев-2020Формування споживних властивостей, асортименту та якості пиваЖила, Михайло Олександрович
23-Июн-2021Формування споживчих властивостей, асортимент та якість рибних товарівНос, Анна Сергіївна
4-Фев-2022Формування споживчих властивостей, асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженим вмістом вологиАід, І. О.
6-Фев-2020Формування спожисних властивостей, асортименту та якості ковбасних виробівДідорчук, Дмитро Олегович
2022ФОРМУВАННЯ СТАРТОВОГО КАПIТАЛУБука, А.; Кононенко, Ж.
Апр-2016Формування стратегій підприємств готельно-ресторанного господарстваТрайно, Вікторія Миколаївна
2011Формування стратегій розвитку при управлінні потенціалом розвитку підприємстваКузьменко, Олександра Костянтинівна
Отображение результатов 12229 до 12248 из 12621
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь