|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 12229 до 12248 из 12621
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 6-Дек-2022 | Формування системи управління маркетинговими бізнес-процесами на підприємстві в умовах діджиталізації | Безрук, Денис Ігорович |
26-Июн-2017 | Формування системи управління прибутком торговельного підприємства й організація її обліково-аналітичного забезпечення | Вороніна, Вікторія Леонідівна |
Апр-2022 | Формування системи управління ризикозахищеністю підприємства: сучасні виклики | Ярмак, Катерина Іванівна; Віннікова, Каріна Павлівна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна |
2008 | Формування системи управління якістю споживчої кооперації України | Рибалко, Леся Андріївна |
2011 | Формування складових управлінського потенціалу | Кузьменко, Олександра Костянтинівна |
2012 | ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ЧИННИКИ ВПЛИВУ | Карпенко, Юрій Вікторович |
3-Июн-2020 | ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ УМОВ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ | Юрко, Ігор Вікторович |
14-Ноя-2013 | Формування споживних властивостей нітроцелюлозного покриття натуральної шкіри з використанням алкілкарбоксиетаноламінів | Омельченко, Н. В.; Браїлко, Анна Сергіївна; Данилкович, А. Г. |
2010 | Формування споживних властивостей нітроцелюлозного покриття натуральної шкіри з викоритсанням алкілкарбоксиетаноламінів | Омельченко, Наталія Володимирівна; Данилкович, Анатолій Григорович; Браїлко, Анна Сергіївна |
6-Фев-2020 | Формування споживних властивостей, асортимент та якість булочних виробів | Калініченко, Катерина Алікперівна |
31-Янв-2020 | Формування споживних властивостей, асортимент та якість цукрової кукурудзи консервованої | Бугай, Денис Володимирович |
4-Фев-2020 | Формування споживних властивостей, асортименту та якість ковбасних виробів | Докашенко, Альона Володимирівна |
6-Фев-2020 | Формування споживних властивостей, асортименту та якість м'ясних копченостей | Гаєвська, Валентина Святославівна |
3-Фев-2020 | Формування споживних властивостей, асортименту та якості пива | Жила, Михайло Олександрович |
23-Июн-2021 | Формування споживчих властивостей, асортимент та якість рибних товарів | Нос, Анна Сергіївна |
4-Фев-2022 | Формування споживчих властивостей, асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженим вмістом вологи | Аід, І. О. |
6-Фев-2020 | Формування спожисних властивостей, асортименту та якості ковбасних виробів | Дідорчук, Дмитро Олегович |
2022 | ФОРМУВАННЯ СТАРТОВОГО КАПIТАЛУ | Бука, А.; Кононенко, Ж. |
Апр-2016 | Формування стратегій підприємств готельно-ресторанного господарства | Трайно, Вікторія Миколаївна |
2011 | Формування стратегій розвитку при управлінні потенціалом розвитку підприємства | Кузьменко, Олександра Костянтинівна |
Отображение результатов 12229 до 12248 из 12621
|