Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7882

Название: Формування споживних властивостей, асортимент та якість цукрової кукурудзи консервованої
Авторы: Бугай, Денис Володимирович
Ключевые слова: натуральні овочеві консерви
консервована кукурудза
якість
органолептична оцінка
споживчі переваги
асортимент
Дата публикации: 31-Янв-2020
Аннотация: Робота присвячена питанням вивчення формування споживних властивостей, асортименту та якості цукрової кукурудзи консервованої. На прикладі п’яти зразків цукрової кукурудзи консервованої, що реалізуються в роздрібній торгівлі проведено порівняльну товарознавчу оцінку якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, проаналізовано структуру асортименту натуральних овочевих консервів та консервованої кукурудзи в роздрібному торговельному підприємстві та визначено споживчі переваги при виборі даного продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7882
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бугай.docx899,32 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь