Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике вичавки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 19 из 19
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Дек-2024Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хлібаБородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович
2012Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використанняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
25-Июн-2020Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тістаГречко, Ірина Олександрівна
2014Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництвіХомич, Галина Паснасівна; Ткач, Надія Іванівна
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
4-Фев-2024Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертівАлексейцева, Світлана Михайлівна
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
Авг-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовинХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
24-Мар-2016Вторинні продукти переробки хеномелесу як джерело біологічно активних речовинЛевченко, Юлія Вікторівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
13-Фев-2024Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А.
7-Май-2016Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович
Ноя-2019Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
30-Июн-2021Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використаннямМацкнко, Аліна
17-Янв-2025Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниБогинський, Максим Вячеславович
Янв-2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостямиПрокопчук, Ольга Василівна
Отображение результатов 1 до 19 из 19

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь