|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике вичавки
Отображение результатов 1 до 19 из 19
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 24-Дек-2024 | Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович |
2012 | Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна |
25-Июн-2020 | Використання відходів виробництва в технології дріжджового листкового тіста | Гречко, Ірина Олександрівна |
2014 | Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві | Хомич, Галина Паснасівна; Ткач, Надія Іванівна |
11-Июн-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
4-Фев-2024 | Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертів | Алексейцева, Світлана Михайлівна |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
Авг-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
24-Мар-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу як джерело біологічно активних речовин | Левченко, Юлія Вікторівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
13-Фев-2024 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А. |
7-Май-2016 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович |
Ноя-2019 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
30-Июн-2021 | Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використанням | Мацкнко, Аліна |
17-Янв-2025 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини | Богинський, Максим Вячеславович |
Янв-2024 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостями | Прокопчук, Ольга Василівна |
Отображение результатов 1 до 19 из 19
|