Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9960

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Масич, Юрій Олександрович
Ключевые слова: кексове тісто
кекси
борошняні кондитерські вироби
кунжутний шрот
Дата публикации: 20-Дек- 20
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9960
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Masych_Yurii_Oleksandrovych.pdf993,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь