Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9491

Название: Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіха
Авторы: Мазур, Оксана Петрівна
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: волоський горіх
технологія
молочно-воскова стиглість
смузі
Дата публикации: 18-Окт-2020
Аннотация: Метою дослідження було розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіха молочно-воскової стадії стиглості (МВСС).
Описание: підтверджено компонентну сумісність топінамбура, аличі та горіхових добавок. Розроблені напої можна рекомендувати для використання у щоденному раціоні для профілактики різних форм захворювань. Подальші дослідження є перспективними в плані розширення асортименту напоїв з поліпшеними споживчими властивостями.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9491
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
СТАТТЯ .pdf237,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь