Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8035

Название: Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Рогова, Алла Леонідівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Ключевые слова: кремово-збівні цукерки
чіа
якість
зберігання
Дата публикации: 21-Дек-2018
Издатель: Republic of Poland
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О.Г., Степанькова Г.В., Рогова А.Л. Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання. Prospects for the development of technical sciences in EU countries and Ukraine. International scientific and practical conference Wloclawek, Republic of Poland, December 21–22, 2018. Wloclawek: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2018. – С. 111–114.
Аннотация: З метою покращення хімічного складу кремово-збивних цукерок нами запропоновано використання в їх технології насіння чіа, що зумовлене особливостями його хімічного складу (високим вмістом біологічно цінних білків, харчових волокон, поліненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин, фенольних сполук та ін.).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8035
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова_Польша.doc195,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь