|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7657
|
| Название: | Удосконалення технології функціональних продуктів за рахунок використання рослинної сировини |
| Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Никоненко, Богдана Сергіївна |
| Ключевые слова: | функціональні продукти десерти муси біологічно активні речовини смако-ароматичні речовини |
| Дата публикации: | 2019 |
| Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. |
| Серия/номер: | З-41 |
| Аннотация: | У статті показано доцільність використання класичної і нетрадиційної плодо-овочевої сировини у технології десертів. Наведено результати мікробіологічних досліджень водних екстрактів рослин, які містять фенольні сполуки й можуть бути використані у виробництві десертів. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7657 |
| ISBN: | 978-966-184-363-8 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|