Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Автореферати (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7584

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСОМІСТКИХ КУЛІНАРНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ
Другие названия: Усовершенствование технологии полуфабрикатов мясосодержащих кулинарных с использованием каротинсодержащих обогатителей
Improving Technology of Semi-Finished Meat Products Containing Carotene Ingredients
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Ключевые слова: напівфабрикати м’ясомісткі кулінарні
м’ясо птиці
каротиноїди
білково-жирові емульсії
оздоровчі харчові продукти
гарбуз
Дата публикации: 1-Мар-2017
Библиографическое описание: Гередчук А.М. Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів : автореф. дис. ...канд. техн. наук : 05.18.16. Київ, 2017. 22 с.
Серия/номер: ;УДК 637.5.04/.07: 637.52
Аннотация: Дисертаційна робота присвячена питанням наукового обґрунтування та удосконалення технологій напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з вико-ристанням каротиновмісних збагачувачів для поліпшення харчової цінності, покращання функціонально-технологічних показників. Розроблено рецептури та технології каротиновмісних білково-жирових емульсій, рекомендовані для підвищення харчової цінності та реологічних властивостей напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних. Удосконалено технології м’ясомістких крокетів з використанням каротиновмісних білково-жирових емульсій. Комплексно досліджено їх вплив на фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні характеристики напівфабрикатів. Досліджено хімічний склад, біологічну цінність, мікробіологічні та органолептичні показники розробленої продукції, обґрунтовано умови та терміни зберігання. Розраховано економічну ефективність від впровадження результатів роботи у закладах ресторанного господарства. Розроблено технологічні схеми та нормативну документацію на виробництво напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з каротиновмісними збагачувачами.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7584
Располагается в коллекциях:Автореферати (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Автореферат Гередчук.pdf1,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь