|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7511
|
| Название: | Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE» |
| Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Волкова, Олена Борисівна |
| Ключевые слова: | брауні тістечко харчова цінність |
| Дата публикации: | 3-Окт-2019 |
| Издатель: | ОНАХТ, Одеса |
| Библиографическое описание: | Шелудько В. М. Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE» / В. М. Шелудько, О. Б. Волкова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю, (м. Одеса, 3-5 жовтня 2019 р.). - Одеса: ОНАХТ, 2019. – С. 95 |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7511 |
| ISBN: | 978-617-7829-27-9 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|