Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15545
|
Название: | Використання вторинної сировини обліпихи при виробництві напоїв |
Авторы: | Суткович, Тетяна Юліанівна Штеркель, Анжеліка Юріївна |
Ключевые слова: | безалкогольні напої обліпиха |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | European Conference |
Библиографическое описание: | Суткович Т. Ю., Штеркель А. Ю. Використання вторинної сировини обліпихи при виробництві напоїв. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference. Prague, Czech Republic. Pp. 221-222. URL: https://eu-conf.com/en/events/present-and-future-priority-areas-of-research-inscientific-and-educational-activities/ |
Аннотация: | Удосконалення технології отримання функціональних напоїв на основі березового соку шляхом використання вторинної. Основним завданням є обґрунтування можливості виробництва функціональних напоїв підвищеної харчової та біологічної цінності за рахунок пришвидшення процесу екстракції БАР із вторинної сировини обліпихи ультразвуковою обробкою. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15545 |
ISBN: | 9-789-40378-463-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|