Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15349
|
Название: | Розробка технології виробництва комбінованих продуктів харчування на основі м'ясної сировини |
Авторы: | Недовіс, Станіслав Юрійович |
Ключевые слова: | котлета куряча напівфабрикати м’ясо насіння льону |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Недовіс, С. Ю. Розробка технології виробництва комбінованих продуктів харчування на основі м'ясної сировини: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Станіслав Юрійович Недовіс. - Полтава, 2025. - 126 с. |
Аннотация: | Мета роботи: розробка удосконаленої технології виробництва січених кулінарних виробів з м'яса птиці функціонального призначення, з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин за рахунок додавання шроту насіння льону.
Об’єкт досліджень: технологія січених напівфабрикатів.
Предмет досліджень: фарш з м'яса птиці, продукти переробки м'яса птиці (січений напівфабрикат), порошок шроту насіння льону.
Результати досліджень: Розроблена технологія січених напівфабрикатів з м'яса птиці з використанням порошку шроту насіння льону та рисового борошна, яка не потребує нових видів обладнання, дає можливість більш раціонально використовувати м'ясну сировину і отримувати продукти з функціональними властивостями.
Розроблено рецептури, технологічні схеми й обґрунтовано технології виробництва м’ясних січених напівфабрикатів з порошком шроту насіння льону. Результати досліджень покладено на основу розробки проекту нормативної документації.
Рекомендації: розроблена технологія січених напівфабрикатів з м’яса птиці рекомендується до впровадження в закладах ресторанного господарства, на підприємствах м'ясної галузі. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15349 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|