Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15342
|
Название: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Лубенської територіальної громади Полтавської області |
Авторы: | Кравченко, Василь Іванович |
Ключевые слова: | овочеві консерви проект перець солодкий натуральний буряк гарнірний |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Кравченко, В. І. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Лубенської територіальної громади Полтавської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Василь Іванович Кравченко. - Полтава, 2025. - 66 с. |
Аннотация: | У межах цієї кваліфікаційної роботи передбачено проєктування технологічних ліній з переробки овочевої сировини, а саме:
1. Технологічна лінія з виробництва консервів «Перець солодкий натуральний» продуктивністю 30 тис. умовних банок за зміну, з фасуванням у скляну тару типу ІІІ-82-1000.
2. Технологічна лінія з виробництва консервів «Буряк гарнірний» аналогічної потужності, з фасуванням у таку ж скляну тару.
Таким чином, реалізація цього проєкту сприятиме розширенню асортименту консервованої продукції, збереженню цінної сировини, розвитку внутрішнього ринку та забезпеченню населення України якісними харчовими продуктами протягом усього року. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15342 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|