Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15340
|
Название: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів м. Умань Черкаської області |
Авторы: | Дудинець, Анна Вадимівна |
Ключевые слова: | фруктові консерви проект цеху |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Дудинець, А. В. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів м. Умань Черкаської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Вадимівна Дудинець. - Полтава, 2025. - 64 с. |
Аннотация: | У межах даної кваліфікаційної роботи розроблено проект цеху з виробництва консервованої продукції, який включає дві основні технологічні лінії:
• лінію з виробництва консервів «Компот з яблук» потужністю 18 т умовних банок за зміну;
• лінію з виробництва консервів «Сік з ягід» потужністю 18 т умовних банок за зміну.
Фасування продукції планується здійснювати у скляні банки типу ІІІ-82-500. При проєктуванні враховано вимоги чинної нормативно-технічної документації, технологічні та об’ємно-планувальні нормативи, а також санітарно-гігієнічні регламенти.
Проєктом передбачено використання сучасного високотехнологічного обладнання, автоматизацію й механізацію основних виробничих процесів, що забезпечує безперервність та потоковість технологічного циклу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15340 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|