Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15328

Название: Аналіз небезпечних факторів для виробництва напою газованого безалкогольного
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Радько, Руслана О.
Пікалов, Олександр Д.
Ключевые слова: система безпечності
виробництво
контрольні і критичні точки
небезпечні фактори
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Тюрікова І. С., Радько Р. О., Пікалов О. Д. Аналіз небезпечних факторів для виробництва напою газованого безалкогольного // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024. С. 122-124.
Описание: Ідентифікація небезпек за технологічними процесами виробництва напою показала, що процедурами запобіжних дій можуть бути міжнародні практики GMP/GHP (Дезінфікування), GMP/GHP (Виробничі приміщення, обладнання), GMP/GHP (Персонал), GMP/GHP (Протоколи)
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15328
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тюрікова_Радько_Пікалов_Аналіз небезпечних факторів для виробництва напою газованого безалкогольного.pdf1,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь