Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15312
|
Название: | Розроблення системи НАССР для виробництва спреду «Особливий» для оператору ринку ТОВ «КРЕМА ПРОДОТТІ» |
Другие названия: | Development of the HACCP system for the production of the spread "Special" for the market operator LLC "KREMA PRODOTTI". |
Авторы: | Лебедь, Владислав Ігорович |
Ключевые слова: | система безпечності система НАССР спред ККТ |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Лебедь В. І. Розроблення системи НАССР для виробництва спреду «Особливий» для оператору ринку ТОВ «КРЕМА ПРОДОТТІ»: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» / Владислав Ігорович Лебедь. - Полтава, 2024. - 73 с. |
Аннотация: | Мета роботи - розроблення системи НАССР для виробництва спреду «Особливий» для оператора ринку ТОВ «КРЕМА ПРОДОТТІ».
У даній роботі проведено теоретичне дослідження розвитку молочної промисловості, розглянуто законодавчі рамки концепції НАССР, особливості впровадження та державне регулювання впровадження системи НАССР. На основі аналізі виробничої території та приміщень ТОВ «КРЕМА ПРОДОТТІ» підтверджено відповідність їхнього стану щодо виробництва безпечної продукції. Наведено склад групи НАССР за вимогами до кваліфікації персоналу. Здійснено аналіз небезпечних факторів для виробництва спреду, надано інформацію про сировину та готову продукцію. Описано технологію спреду «Особливий» з прив’язкою до апаратурного забезпечення процесів. Проведено ідентифікацію, аналіз небезпек та визначено критичні контрольні точки (ККТ) на процесах: ККТ 1Б –«пастеризація»; ККТ 2Б – «охолодження»; ККТ 3Б – «дозрівання». Розроблено план НАССР та систему моніторингу виробництва спреду. Наведено заходи з забезпечення санітарної та виробничої безпеки, а також систему управління відходами на виробництві.
Об’єкт дослідження – технологія виробництва спреду «Особливий» на ТОВ «КРЕМА ПРОДОТТІ». Методи досліджень – комплекс загальнонаукових методів: абстрактно-логічний; аналізу та синтезу; порівняння; експертний; дерево прийняття рішень; методологія визначення суттєвості небезпечних чинників. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15312 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|