Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15306
|
Название: | Розроблення плану НАССР на лінії виробництва сиру “Адигейський” для оператору ринку ТОВ “ГрандСир” |
Авторы: | Артемова, Оксана Олександрівна |
Ключевые слова: | система безпечності та якості НАССР сир м’який “Адигейський” молокопереробна галузь |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Артемова О. О. Розроблення плану НАССР на лінії виробництва сиру “Адигейський” для оператору ринку ТОВ “ГрандСир”: кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології освітня програма Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції / Оксана Олександрівна Артемова. - Полтава, 2025. - 116 с. |
Аннотация: | У роботі надано характеристику та досвід впровадження НАССР у молокопереробній галузі, проаналізовано законодавчі та нормативно-правові акти молокопереробної галузі. Надано інформацію про оператора ринку ТОВ «ГрандСир». Описано об’єкт, предмет методи та методики дослідження. Надано детальний аналіз стану території та генеральний план потужності. Проведено аналіз належних умов виробництва. Розкрито питання управління перехресними забрудненнями. Описано склад та функції групи НАССР. Надано інформацію про сировину та готовий продукт. Описано умови до постачальників сировини. Досліджено технологію виробництва сиру м’якого «Адигейський». Розроблено блок-схему технологічного процесу. Проведено ідентифікацію та аналіз небезпечних чинників, визначено критичні контрольні точки та операційні програми передумови: ККТ-1Х (приймання молока-сировини); ККТ-2Б (пастеризація молока) та ОПП-1А (всі етапи, окрім приймання пакувальних матеріалів та солі кухонної) та ОПП-2Б (зберігання, відвантаження та транспортування продукту). Наведено процедури моніторингу та коригувальні дії. Розроблено План НАССР при виробництві сиру «Адигейський». Описано заходи з забезпечення санітарної та виробничої безпеки на виробництві. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15306 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|