Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992
|
Название: | Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Білоусько, Олександр Андрійович Шаповал, Ніна Іванівна Кущ, Лариса Іванівна Слимак, Н. В. Іванова, О. В. Шкарупа, В. Г. Дорохіна, М. О. Карпенко, В. Д. Положишникова, О. І. |
Ключевые слова: | Полтавська кухня основи технології продукції ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2008 |
Издатель: | Центр учбової літератури |
Библиографическое описание: | Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посібник / Т. В. Капліна, О. А. Білоусько, Н. I. Шаповал, [та ін.]. – [б. м.] Центр навч. л-ри, 2008. – 280 с. - ISBN 966-364-743-2 |
Аннотация: | Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992 |
ISBN: | 978-966-364-743-2 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|