Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992

Название: Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Білоусько, Олександр Андрійович
Шаповал, Ніна Іванівна
Кущ, Лариса Іванівна
Слимак, Н. В.
Іванова, О. В.
Шкарупа, В. Г.
Дорохіна, М. О.
Карпенко, В. Д.
Положишникова, О. І.
Ключевые слова: Полтавська кухня
основи технології продукції ресторанного господарства
Дата публикации: 2008
Издатель: Центр учбової літератури
Библиографическое описание: Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посібник / Т. В. Капліна, О. А. Білоусько, Н. I. Шаповал, [та ін.]. – [б. м.] Центр навч. л-ри, 2008. – 280 с. - ISBN 966-364-743-2
Аннотация: Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14992
ISBN: 978-966-364-743-2
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Капліна_Білоусько_Шаповал_Кущ_Технологія продукції ресторанного господарства_Полтавська кухня.pdf4,99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь