Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14915

Название: Перспективи використання макухи олійного насіння в технологіях оздоровчих продуктів
Авторы: Гередчук, А. М.
Березкін, А. О.
Разборський, Я. В.
Ключевые слова: макуха
Дата публикации: 3-Май-2025
Аннотация: У роботі було досліджено хімічний склад макух з гарбузового, льняного і конопляного насіння, які отримують після виготовлення крафтових сиродавлених олій.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14915
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2024 - тези ПДАУ, магістри 1.pdf1,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь