|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14355
|
| Название: | Використання вторинної сировини при виробництві печінкового паштету |
| Авторы: | Гередчук, А. М. Чугуєвець, О. А. |
| Ключевые слова: | паштет вторинна сировина макухи олійного насіння |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издатель: | Національний університет харчових технологій |
| Библиографическое описание: | Гередчук А. М. Використання вторинної сировини при виробництві печінкового паштету / А. М. Гередчук, О. А. Чугуєвець // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : Програма та тези матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, 18 вересня 2024 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2024 р. – С. 82-83 |
| Аннотация: | Результати досліджень свідчать, що за рахунок обґрунтованого комбінування печінки нутрії та крафтових макух, можна отримати паштети зі збалансованим вмістом білків, жирів і вуглеводів, на що будуть спрямовані подальші дослідження. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14355 |
| ISBN: | 978-966-612-336-0 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|