Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13582

Название: Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Чоні, Інна Володимирівна
Ключевые слова: селера
технологія
способи теплового оброблення
Дата публикации: 13-Мар-2024
Библиографическое описание: Тюрікова І. С. Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери / І. С. Тюрікова, І. В. Чоні // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2022. С. 107-110.
Аннотация: за результатами досліджень оптимальними параметри визначено НВЧ- оброблення за потужності 650 Вт упродовж 120 с, що позитивно впливає на показники якості білих коренів: попередження потемніння, збереження аскорбінової кислоти та покращення технологічних і органолептичних властивостей.
Описание: З метою попередження потемніння та скорочення часу перероблення білих коренів у готовий продукт досліджено вплив теплового оброблення на активність ферментів та органолептичні властивості
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13582
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Матеріали ІІ Всеукр.наук.практ. конфер. 15.12.2022 ПДАУ_тези.pdf1,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь