Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12550

Название: Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировини
Другие названия: Improvement of dessert quality indicators due to technological and biochemical properties of raw materials
Авторы: Міщенко, Володимир Артурович
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: технологія
заморожування
десерт
смородина чорна
Дата публикации: 26-Дек-2022
Аннотация: Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність удосконалення показників якості желе за рахунок використання ягід чорної смородини нових сортів. Досліджено технологічні та фізико-хімічні властивості свіжих та заморожених ягід чорної смородини нових сортів та соків із ягід. Визначено показники якості ягід залежно від динаміки зміни технологічних та біохімічних властивостей у процесі зберігання. Встановлено оптимальні терміни зберігання ягід смородини чорної обраних сортів. Досліджено технологічні параметри отримання соку із заморожених ягід і приготування желе. Розроблено технологічну схему і технологію желе. Досліджено показники якості та безпеки готових виробів. Розроблено проект технічної документації на желе чорносмородинове.
Описание: Желе чорносмородинове за пропонованою технологією рекомендуємо для споживання у щоденному харчовому раціоні для збагачення організму БАР. Розробки вважаємо перспективними для впровадженням у виробництво.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12550
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь