Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10942

Название: Спеціалізована закусочна на 68 місць у місті Ізюм Харківської області
Авторы: Сніжко, Владислав Володимирович
Ключевые слова: виробничий процес
ресторанне господарство
організаційна структура
об’ємно-планувальне рішення
охорона праці
тако
Дата публикации: 22-Июн-2021
Аннотация: Дипломний проект викладено на 95 сторінках пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 4 додатки, 58 інформаційних джерела. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Проведено аналіз асортименту та тенденцій попиту споживачів на борошняні кулінарні вироби. Розроблено рецептуру безглютенового борошняного кулінарного виробу «TORTILLA DE CÁÑAMO» підвищеної харчової цінності на основі використання пшеничного та конопляного борошна. Визначено структурно-технологічну схему закусочної – такерії, що спеціалізується на виготовленні класичного асортименту мексиканських страв та розроблено виробничу програму. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10942
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП - Сніжко (на репозитарій).pdf804,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь