|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пюре
Отображение результатов 1 до 20 из 37
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Хомич, Галина Панасівна |
24-Дек-2024 | Використання порічки червоної в технології борошняних кондитерських виробів | Бородай, Анжела Борисівна; Гребеник, Катерина Іванівна |
16-Сен-2015 | Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
7-Май-2016 | Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Окт-2021 | Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів | Хомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра |
Авг-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу – джерело біологічно активних речовин | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
24-Мар-2016 | Вторинні продукти переробки хеномелесу як джерело біологічно активних речовин | Левченко, Юлія Вікторівна |
2011 | Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниці | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна |
Дек-2023 | Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Молчанова, Наталія Юріївна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
20-Ноя-2014 | Дослідження технологічних особливостей плодів хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
2011 | Дослідження флавоноїдів у ягодах чорниці та продуктах її переробки | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2016 | Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
7-Май-2016 | Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
23-Окт-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи | Левченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна |
10-Дек-2024 | Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворення | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна |
Отображение результатов 1 до 20 из 37
|