Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Глави з книги (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8876

Название: Стрельніков Віктор Юрійович: до 60-річчя з дня народження, 40-річчя педагогічної діяльності і 30-річчя роботи в царині післядипломної педагогічної освіти
Авторы: Лебедик, Леся
Ключевые слова: життєвий та творчий шлях Стрельнікова Віктора Юрійовича, основні дати життя і діяльності, публікації про В. Ю. Стрельнікова, діяльність на ниві післядипломної педагогічної освіти, викладацька й організаторська діяльність В. Ю. Стрельнікова у вищій школі, як андрагога.
Дата публикации: 25-Июн-2020
Аннотация: У книзі, яка має чотири розділи та містить понад 300 бібліографічних описів публікацій автора, можна знайти підручники, монографії, статті зі збірників наукових праць, наукових конференцій та періодичних видань.
Описание: І розділ «Життєвий та творчий шлях Стрельнікова Віктора Юрійовича (1959-2020 рр.)» містить автобіографію, основні дати життя і діяльності педагога. Йде мова про теоретичний та практичний внесок у розвиток педагогічної науки. ІІ розділ «Діяльність В. Ю. Стрельнікова на ниві післядипломної педагогічної освіти (1990-2001 рр.)» розповідає про роботу Віктора Юрійовича у Полтавському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників. ІІІ розділ «Викладацька й організаторська діяльність В. Ю. Стрельнікова у вищій школі (1990-2020 рр.)» знайомить читачів із його науковими, методичними і навчальними працями, написаними для викладачів і студентів вищої школи. ІV розділ «Діяльність В. Ю. Стрельнікова як андрагога (1990-2020 рр.)» розповідає про великий досвід Віктора Юрійовича у проведенні авторських курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжів і технікумів з усіх регіонів України.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8876
Располагается в коллекциях:Глави з книги (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Лебедик_Стрельніков до 60 і 40-річчя.doc29,68 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь