|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7961
|
| Название: | Сучасні тренди в ресторанному господарстві як інструмент підвищення конкурентноспроможності вітчизняних закладів харчування |
| Авторы: | Шейка, А. В. Рогова, Н. В. |
| Ключевые слова: | тренди в ресторанному господарстві заклади ресторанного господарство розвиток ресторанного господарства ринок послуг ресторанного господарства інновації |
| Дата публикации: | 2019 |
| Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с. |
| Аннотация: | У статті досліджено необхідність впровадження
сучасних трендів в заклади ресторанного господарства України.
Розглянуто нові формати та інноваційні підходи, які використовуються для залучення нових відвідувачів в умовах жорсткої
конкуренції. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7961 |
| ISBN: | 978-966-184-363-8 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|