Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7677

Название: Удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів за рахунок використання фізичних методів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Бартош, Людмила Миколаївна
Ключевые слова: ультразвукові коливання, м’ясні кулінарні вироби, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, безпека, якість.
Дата публикации: 2017
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу.
Серия/номер: З-41;
Аннотация: Досліджено вплив ультразвуку на зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників м’яса. Встановлено оптимальні параметри обробки сировини ультразвуковими коливаннями, визначені органолептичні показники готових м’ясних кулінарних виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7677
ISBN: 978-966-184-261-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бартош Бородай 2016.doc61 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь