|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7673
|
| Название: | Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба |
| Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Суткович, Тетяна Юліанівна |
| Ключевые слова: | продукти переробки гарбуза удосконалення технології хліба |
| Дата публикации: | Апр-2019 |
| Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
| Библиографическое описание: | Матеріали міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології обладнання харчових виробництв» |
| Серия/номер: | Н73 |
| Аннотация: | У процесі удосконалення технології виробів із дрiжджового тiста з використанням соку, пюре й вичавок гарбуза та проведення мікробіологічних досліджень встановлено, що готовi вироби характеризуються високою якiстю, мiкробіологічною стабiльністю i рекомендованi до впровадження y закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7673 |
| ISBN: | 978-966-184-342-3 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|