Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/587

Название: ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСНИХ СИСТЕМ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ
Авторы: Кайнаш, Алла Петрівна
Зюзько, А. В.
Дата публикации: 2005
Издатель: Донецький державний университет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв». – Донецьк: ДонДУЕТ, 2005. – Вип. 12. – Т. 2. – С. 159-168.
Аннотация: У статті розглянуто вплив овочів на властивості модельних м’ясних систем. Досліджено функціонально-технологічні властивості модельних зразків з використанням овочів в сирому і бланшованому вигляді. Показано, що при використанні овочів у бланшованому вигляді маємо кращі досліджувані показники.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/587
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Функциональные свойства мясных систем Кайнаш!!!!!!!!.doc1,17 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь