|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15792
|
| Название: | Розробка раціональних параметрів процесу кондуктивного жарення посічених м’ясних виробів |
| Авторы: | Скрипник, В. О. Семенов, А. О. Бобошко, О. О. Мусіяка, Н. А. |
| Ключевые слова: | кондуктивне жарення м'ясні вироби |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
| Библиографическое описание: | Скрипник В. О., Семенов А. О., Бобошко О. О., Мусіяка Н. А. Розробка раціональних параметрів процесу кондуктивного жарення посічених м’ясних виробів. Проблеми та перспективи розвитку сільськогосподарського машинобудування: матеріали VІIІ Всеукр. Наук.-практ. Інтернет-конференції (м. Полтава, 04 грудня 2025 року). Полтава: ПДАУ, 2025. С. 74-77. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15792 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|