Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Посібники (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15146
|
Название: | Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник |
Авторы: | Ткаченко, Аліна Сергіївна Басова, Юлія Олександрівна Горячова, Олена Олександрівна Губа, Людмила Михайлівна Катеренчук, Наталія |
Ключевые слова: | безпечність НАССР харчові продукти небезпеки алергени програми-передумови |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів : практичний посібник / А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, О. О. Горячова та ін. ; за загальною редакцією А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 137 с. |
Описание: | Посібник складається з 3 розділів, де описано основні поняття системи НАССР, програми-передумови системи НАССР, а також кроки впровадження системи управління харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15146 |
Располагается в коллекциях: | Посібники (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|