Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Посібники (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15146

Название: Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник
Авторы: Ткаченко, Аліна Сергіївна
Басова, Юлія Олександрівна
Горячова, Олена Олександрівна
Губа, Людмила Михайлівна
Катеренчук, Наталія
Ключевые слова: безпечність
НАССР
харчові продукти
небезпеки
алергени
програми-передумови
Дата публикации: 2020
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів : практичний посібник / А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, О. О. Горячова та ін. ; за загальною редакцією А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 137 с.
Описание: Посібник складається з 3 розділів, де описано основні поняття системи НАССР, програми-передумови системи НАССР, а також кроки впровадження системи управління харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15146
Располагается в коллекциях:Посібники (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
haccp_posibnik.pdf2,92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь