Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15118

Название: Інноваційні методи дослідження якості та безпечності харчових продуктів
Авторы: Флока, Людмила Валеріївна
Рачинська, Зоя Павлівна
Ключевые слова: якість
безпека
Дата публикации: 2024
Издатель: Львівський торговельно-економічний університет
Видавництво «Растр-7»
Библиографическое описание: Флока Л. В. Інноваційні методи дослідження якості та безпечності харчових продуктів / Л. В. Флока, З. П. Рачинська // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : Матеріали ХІІ міжнародної наук.-практичної конференції (Львів, 05 грудня 2024 року). – Львів : Видавництво «Растр-7», 2024. – С. 69-72.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15118
ISBN: 978-617-8537-26-5
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
збірник тез ЛТЕУ 2024 Флока, Рачинська.pdf1,19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь