Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15099
|
Название: | МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПОПЕРЕМІННОГО СТИСНЕННЯ М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ПІД ЧАС КОНДУКТИВНОГО ЖАРЕННЯ |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Семенов, Анатолій Передерій, Р. |
Ключевые слова: | яловичина стиснення м'яса кондуктивне жарення |
Дата публикации: | 26-Май-2025 |
Описание: | Скрипник В., Семенов А., Передерій Р. МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПОПЕРЕМІННОГО СТИСНЕННЯ М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ПІД ЧАС КОНДУКТИВНОГО ЖАРЕННЯ. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв :
матеріали Всеукраїнського науково-практичного інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квітня 2025 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 42-46. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15099 |
ISBN: | 978-617-8466-21-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|