Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15099

Название: МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПОПЕРЕМІННОГО СТИСНЕННЯ М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ПІД ЧАС КОНДУКТИВНОГО ЖАРЕННЯ
Авторы: Скрипник, Вячеслав
Семенов, Анатолій
Передерій, Р.
Ключевые слова: яловичина
стиснення м'яса
кондуктивне жарення
Дата публикации: 26-Май-2025
Описание: Скрипник В., Семенов А., Передерій Р. МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПОПЕРЕМІННОГО СТИСНЕННЯ М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ПІД ЧАС КОНДУКТИВНОГО ЖАРЕННЯ. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали Всеукраїнського науково-практичного інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квітня 2025 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 42-46.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15099
ISBN: 978-617-8466-21-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
zbirnyktezseminaru2025-2 тези.pdf766,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь