Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра маркетингу >
Матеріали конференцій (ННІДО Ма) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13683

Название: Зміни українських брендів в умовах військової агресії рф
Авторы: Карпенко, Наталія Володимирівна
Іваннікова, Марина Миколаївна
Ключевые слова: маркетинг
маркетинг інновацій
цифровий маркетинг
брендінг
Дата публикации: 28-Фев-2024
Издатель: Хмельницький торговельно-економічний інститут
Библиографическое описание: Карпенко Н.В., Іваннікова М.М. Зміни українських брендів в умовах військової агресії рф / Інноваційні технології маркетингу і менеджменту в умовах трансформаційних змін: матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (28-29 лютого 2024 р., ХКЕТІ). – Хмельницький. – с. 109-112.
Аннотация: Зміна бренду – це його еволюційний розвиток в міру того, як він адаптується до мінливих ринкових умов, вподобань споживачів та інших факторів, що впливають на його імідж і репутацію. Це безперервний процес управління брендом з метою забезпечення його актуальності та резонансу з цільовою аудиторією. Еволюція бренду може набувати різних форм. Це можуть бути незначні зміни у візуальній ідентичності. Або ж це можуть бути серйозні стратегічні зрушення в меседжах компанії, продуктових пропозиціях чи маркетингових підходах. Деякі бренди можуть еволюціонувати поступово з часом. Інші можуть зазнавати більш швидких трансформацій у відповідь на значні зміни на ринку або інші зовнішні фактори. Еволюція бренду має на меті зберегти актуальність і привабливість для цільової аудиторії, залишаючись вірним своїм основним цінностям та ідентичності. Розвиток бренду вимагає ретельного балансу послідовності та змін, оскільки бренди прагнуть адаптуватися до нових тенденцій у дизайні та ринкових змін.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13683
ISBN: 978-3-98924-013-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО Ма)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Karpenko_Ivannikova_KHKTEI.pdf3,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь