Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13674

Название: Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупу
Авторы: Федотов, Назар Володимирович
Ключевые слова: кетчуп
органолептичні показники
бальна оцінка
асортимент
якість
запах
смак
колір
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Федотов, Н. В. Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупу: кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Назар Володимирович Федотов. - Полтава, 2024. - 97 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13674
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Федотов_Freeze.pdf11,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь