Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13525

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Розробка програмного забезпечення тестування студентів з дисципліни «Алгоритми і структури даних»
Авторы: Кобченко, Марина Володимирівна
Ключевые слова: розробка програмного забезпечення
тестування студентів
алгоритми і структури даних
Дата публикации: 26-Фев-2024
Библиографическое описание: Кобченко Марина Володимирівна. Кваліфікаційна робота на тему «Розробка програмного забезпечення тестування студентів з дисципліни «Алгоритми і структури даних». Полтава, 2024 р.
Аннотация: Мета роботи – розробка програмного забезпечення тестування студентів з дисципліни «Алгоритми і структури даних». Об’єкт розробки – процес проходження тестів та оцінки знань за допомогою системи онлайн-тестування. Методи дослідження – використання технологій та інструментів розробки програмного забезпечення: фреймворк Next.js, мова програмування TypeScript, CSS-препроцесор Sass, редактор коду Visual Studio Code, розподілена система контролю версій Git, база даних MongoDB та бібліотеки React, Zod. Сформульовано вимоги до програмного забезпечення. Зроблено огляд систем аналогічного призначення, виділені їх основні переваги. Виконано опис проектних рішень та інструментів до розробки програмного забезпечення. Обрано методологію створення програмного забезпечення. Побудовано діаграму прецедентів та розгортання. Розроблено програмне забезпечення для тестування студентів. Розроблено інструкцію з користування програмного забезпечення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13525
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kobchenko_Maryna.pdf2,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь