Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13191

Название: Шляхи вдосконалення роботи з організації та технології надання послуг харчування у готелі «ІHOTEL» Республіки Болгарія
Авторы: Володько, Ольга Василівна
Жук, Вікторія Романівна
Дата публикации: 20-Апр-2023
Издатель: РВВ ПУЕТ
Библиографическое описание: Жук В. Р., Володько О. В. Шляхи вдосконалення роботи з організації та технології надання послуг харчування у готелі «ІHOTEL» Республіки Болгарія. Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу:тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023). Полтава: ПУЕТ, 2023. С 36–39.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13191
ISBN: 978-966-184-448-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
298-2074 Розвиток готольного і ресторанного бізнесу (1).pdf1,92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь