|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Скрипник, Вячеслав Олександрович
Отображение результатов 1 до 20 из 24
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 29-Ноя-2013 | Автоматизація апарата для двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
16-Янв-2020 | АНАЛІТИЧНА МОДЕЛЬ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВИРОБІВ З МʼЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ВАКУУМОВАНИХ ТЕРМОПАКЕТАХ | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2015 | Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна |
7-Май-2018 | Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Бичков, Ярослав Михайлович |
14-Апр-2016 | Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тиском | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
11-Сен-2015 | Вплив імпульсного стиснення на процес двостороннього жарення м'яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
26-Апр-2012 | Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2016 | Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Анедрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
24-Апр-2015 | Дослідження електропровідних властивостей м’яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
15-Июн-2023 | Ексергетичний метод аналізу енергоефективності процесу сушіння зерна в зерносушарках | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Семенов, Анатолій Олексійович |
2015 | Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
14-Апр-2016 | Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочів | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
1-Июн-2023 | Методика інактивації бактерій порошкових продуктів харчування з використанням оптичного випромінювання ультрафіолетового діапазону | Семенов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
23-Май-2013 | Можливi напрямки iндустрiалізацii виробництва смажених натуральних виробiв iз м'яса. | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
15-Июн-2023 | Небезпека впливу штучних джерел ультрафіолетового випромінювання на людину | Cеменов, Анатолій Олексійович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
20-Мар-2014 | Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
22-Апр-2021 | Перспективи та нагальність змін освітнього процесу відповідно до вимог ринку праці | Бородай, Анжела Борисівна; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
6-Апр-2107 | Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, А. |
25-Мар-2015 | Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович |
18-Окт-2012 | Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Отображение результатов 1 до 20 из 24
|