Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4587

Название: Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ключевые слова: двостороннє жарення
електроосмос
м'ясо
потік речовини
тепловий потік
Дата публикации: 20-Мар-2014
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 20 березня 2014 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 17–19.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4587
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Полтава 2014 семінар.pdf5,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь