Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства непродовольчих товарів (архів) >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4114

Название: Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»
Авторы: Пахомова, Інна Володимирівна
Сирохман, Іван Васильович
Дата публикации: 10-Авг-2015
Издатель: Бюл. № 15.
Библиографическое описание: Пат. 100729 Україна, МПК (2006.01) А21D 13/08. Композиція жирової начинки для вафель «Злакові» / Пахомова І. В., Сирохман І. В.; заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». – № u 2015 00977 ; заявл. 09.02.2015 ; опубл. 10.08.2015, Бюл. № 15.
Описание: Об’єкт корисної моделі: композиція жирової начинки для вафель «Злакові». Галузь застосування: харчова промисловість, зокрема кондитерська галузь. Суть корисної моделі: композиція жирової начинки для вафель «Злакові», яка містить цукрову пудру, молоко сухе знежирене. З метою створення вафель з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, з подовженим терміном придатності до споживання композиція начинки додатково містить рослинно-вершкову суміш та підвищену кількість молока сухого знежиреного, кокосову олію, висівки ячмінні, насіння сезаму, порошки кореню цикорію, кориці та кмину, аскорбінову кислоту. Технічний результат: створення вафельних виробів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю з подовженим терміном придатності до споживання.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4114
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
патент.pdfПатент на корисну модель1,54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Опис.pdfОпис корисної моделі1,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь