|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4108
|
| Название: | Визначення якості плавлених сирів за фізико-хімічними показниками |
| Авторы: | Ковальчук, Юлія Ігорівна |
| Ключевые слова: | показники якості плавлені сири |
| Дата публикации: | 28-Апр-2016 |
| Издатель: | ПДАА, Полтава |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових праць ІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ХІМІЯ, ЕКОЛОГІЯ ТА ОСВІТА» – Полтава, 2016. – 235 с. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4108 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|